Male sive celice 2016/2017

mscTudi v tem šolskem letu bomo sodelovali v kvizu Male sive celice, ki se na televizijske zaslone vrača s prenovljeno podobo.

Kviz Male sive celice je namenjen osnovnošolcem, ki po uspešno opravljenih predtekmovanjih pokažejo svoje znanje še pred televizijskimi kamerami.

V eni televizijski sezoni se pomeri 32 ekip iz različnih osnovnih šol.

  • V kvizu v sezoni 2016/17 se bosta pomerili dve ekipi, ki zastopata posamezno šolo.
  • V vsaki ekipi je po en sedmošolec/sedmošolka, en osmošolec/osmošolka in en devetošolec/devetošolka.

Za predtekmovanje, ki bo v sredo, 21. septembra 2016 na OŠ Toneta Čufarja v Mariboru, smo prijavili dve ekipi. Ker se želimo čim bolje uvrstiti, bomo izvedli šolsko predtekmovanje, na osnovi katerega bomo sestavili ekipi, ki bosta zastopali našo šolo na zgoraj omenjenem predtekmovanju.

Tekmovanja se lahko učenke in učenci udeležijo ne glede na njihov učni uspeh v šoli, zato vas pozivamo, da se sedmošolci, osmošolci in devetošolci prijavite na šolsko predtekmovanje, ki bo v sredo, 14. septembra 2016, ob 13. 30. Na osnovi rezultatov šolskega predtekmovanja bomo sestavili ekipi, ki nas bosta zastopali 21. septembra 2016 na OŠ Toneta Čufarja v Mariboru.

Učenci sedmega, osmega in devetega razreda se na šolsko predtekmovanje lahko prijavite pri gospe knjižničarki Darji Lorenčič Lašič, najkasneje do petka, 9. septembra 2016.

 

Mentorici:

Darja Lorenčič Lašič in Andreja Cvetko

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Aktualno. Zaznamek za trajno povezavo.