Šolska knjižnica, izposoja knjig, bralna značka in še kaj…

Dragi učenci!

Nekateri ste se pred karanteno kar dobro založili s knjigami iz šolske knjižnice. Seveda pa ne vsi. Nekateri imate tudi referate in seminarske naloge in potrebujete knjižnično gradivo.

Sporočam vam, da si lahko izposodite knjige iz šolske knjižnice, tako da svojo izbiro (naslov knjige) zapišete in pošljete na moj mail (darja.lasic@guest.arnes.si) ali pokličete na telefon šolske knjižnice  (02 614 0861) in mi zaupate svoje želje. Seveda sem vam na voljo tudi z nasveti.

Izbrane knjige vam bom pripravila in vas bodo čakale v avli. Šola je zaklenjena, zato morate pozvoniti (zvonec je na polici pred vrati desno) in nekdo (informator, tajnica, knjižničarka,…) vam bo knjige izročil.

Vas pričakujem v času uradnih ur od 8.00 do 12.00.

Učenci 6.-9. razreda lahko še vedno opravljate bralno značko na daljavo (knjižnica-aktualno-bralna značka na daljavo). Na strani knjižnice (aktualno) najdete tudi nova priporočila za branje (tudi e-knjig).

Pri izbiri knjig so vam lahko v pomoč priporočila naših učencev ( 6.-9. razred), ki so brali knjige v karanteni in potem zapisali svoja mnenja o prebranih knjigah. Tega se je nabralo že kar veliko in zagotovo vam bo pomoč (spletna stran- knjižnica-bralna značka-knjige na daljavo).

Starejši učenci lahko preverijo razpoložljivost knjižničnega gradiva preko vzajemnega kataloga https://www.cobiss.si/   (akronim naše knjižnice je OSRARO)

Knjižničarka

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Aktualno. Zaznamek za trajno povezavo.